Za ljubitelje pasa i mode “Lucy The Cav Creations”

L

ucy The Cav Creations, osim što nudi trendi, kvalitetne, handmade, vesele odevne predmete ljubiteljima pasa (i ne samo njima), želi da pošalje i jasnu poruku svima: da pas jeste definitivno čovekov najbolji prijatelj i da „ukoliko nemate bar jednog psa, ne znači da nešto nije u redu sa vama, ali definitivno jeste sa vašim životom“

Brend Lucy The Cav Creations nastao je iz ljubavi prema psima i modi. Kada se Lusi (Lucy), kavalirski španijel kralja Čarlsa, pojavila pre dve i po godine u Marininom životu, osim što je u njega unela bezuslovnu ljubav, donela je i inspiraciju za nešto što je iz hobija preraslo u biznis.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lucy The Cav Creations (@lucy_the_cav_creations)

U želji da napravi nešto što će moći da prikaže ljubav prema kavalirima i psima uopšte, a da bude estetski privlačno i jedinstveno, Marina Papić je početkom 2022. godine kreirala brend Lucy The Cav Creations.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lucy The Cav Creations (@lucy_the_cav_creations)

Zbog popularnosti koju Lusi ima na raznim društvenim mrežama, brend od samog početka kupi simpatije što domaćih što stranih vlasnika i ljubitelja pasa. Takođe, privlači i pažnju ljudi koji vole handmade i jedinstvene stvari napravljene sa mnogo ljubavi.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1