N

ova sezona je počela, a sa njom nam dolaze i noviteti iz sveta mode, nege i dizajna za naše drage ljubimce. Ne brinite odmah smo vam pripremili najbolje komade i oni su upravo pred vama

Istražili smo neke malo poznate činjenice o inteligenciji pasa koje bi vas mogle oduševiti. Na primer, da li ste se ikada zapitali da li su velike rase pasa uvek pametnije od malih pasmina? Ili kako uopšte odrediti kfocijent inteligencije psa? Sve je to važno znati kada je reč o rangiranju najinteligentnijih pasa.

Moderno i sa stilom

Red Bark brend je za ovu sezonu pripremio ručno pletene džemperiće za vaše pse koji nose naziv Bravehound. U pitanju su džemperi visokog kvaliteta koji ostavljaju utisak već na prvi pogled, a posebno će skrenuti pažnju modnim znalcima ili zaljubljenicima u estetiku.

Spremni za kišnu sezonu!

Pawise transparentna kabanica za pse jedan je od omiljenih komada jesenje sezone.  Napravljena je od vodootporne akrilne tkanine koja se lako oblači. Ova providna kabanica

održava toplotu tela psa i sprečava ga da se pokvasi, tako da je po povratku kući potpuno suv, čist i topao. Rubovi kabanice i njegovi šavovi reflektuju tako da se vaš ljubimac može videti dok pada kiša, posebno kada je napolju magla ili mrak.

Dizajniran povodac

Lumi kolekcija povodnika brenda Boo Oh jednostavna je i sofisticirana, dizajnirana tako da kombinuje maksimalnu praktičnost i udobnost korišćenja sa modernom, ali i klasičnom estetikom. Ručka je izrađena od laganog aluminijuma dok u nastavku sledi kožni kaiš koji je ručno izrađen.

TOP