PetSpot misli na sve vaše ljubimce

N

a oduševljenje ljubimaca i njihovih vlasnika, otvoren je PetSpot supermarket, inspirisan potrebom tržišta za celovitom ponudom i kompletnim, uvek raspoloživim asortimanom pouzdanih svetskih brendova za kućne ljubimce

Grupa smo posvećenih ljudi koju vodi ljubav prema životinjama. Sakupili smo se oko zajedničke ideje da ljubimcima i njihovim vlasnicima pomognemo da ostvare mnogo lepih zajedničkih trenutaka, a da jedan od njih bude prijatna kupovina u našim objektima. Naša vizija je stvaranje bolje svakodnevice za kućne ljubimce i njihove vlasnike, ali i za naše saradnike.

Moderan život s kućnim ljubimcem zahteva adekvatnu podršku i mogućnost izbora. PetSpot je osmišljen kao dinamičan i savremen poslovni sistem za uvoz, distribuciju i maloprodaju širokog spektra proizvoda u kategorijama hrane, nege, opreme, medicinske hrane i lekova za sve vrste kućnih ljubimaca, podržan profesionalnom uslugom stručnog i kvalitetno obučenog tima.

Aktiviranjem loyalty programa, putem kog nagrađujemo naše redovne kupce, kupovina u PetSpotu postala je još pristupačnija

Prvi put na našem tržištu, na preko 1.300 metara kvadratnih, dostupan je kompletan izbor najvećih svetskih brendova u: grain-free, superpremium, premium, economy i, sve zastupljenijoj, holistic kategoriji hrane, sa dobro snabdevenom veterinarskom apotekom i dežurnim veterinarom. Osim hrane, opreme i artikala za negu kućnih ljubimaca, ponosni smo što našim kupcima možemo ponuditi prijatno druženje u zoo-vrtu s ptičicama i glodarima, bogatu ponudu teraristike i vodenog sveta, sa stotinak vrsta akvarijumskih ribica.

PetSpot supermarketi se nalaze u pet friendly prodajnim centrima: Mega Maxi pored Ade Ciganlije i TC Zmaj u Zemunu, oba s praktičnim prilazom iz svih delova grada, velikim besplatnim parkingom i svim potrebnim uslovima za prijatnu kupovinu svih kategorija potrošača. U planu je širenje naše maloprodajne mreže na nove objekte u Beogradu, ali i druge gradove, o čemu ćemo blagovremeno obaveštavati naše potrošače.

U našem asortimanu trenutno se nalazi 12.000 artikala – za gotovo sve kućne ljubimce! Sredinom 2020. pokrenuli smo web shop: www.petspot.rs, koji danas ima više od 6.500 artikala, a čiji se broj konstantno uvećava. Plan je da kompletan asortiman naših maloprodajnih objekata učinimo dostupnim i za online kupovinu. Atraktivna PetSpot ponuda podržana je konstantnim promotivnim aktivnostima i konkurentnim cenama.

Aktiviranjem loyalty programa, putem kog nagrađujemo naše redovne kupce, kupovina u PetSpotu postala je još pristupačnija. Sama aktivacija loyalty kartice se brzo obavlja u našim objektima, a omogućili smo i online pristup loyalty programu putem PetSpot Android i IOS aplikacija. Program funkcioniše po principu tzv. cash backa: novac se u vidu bonitetnih poena vraća na loyalty karticu. Redovnom kupovinom, bilo u našim objektima ili na online shopu, može se napredovati do ranga popusta od 10 odsto, koji omogućuje značajne uštede lojalnim kupcima.

U našem asortimanu trenutno se nalazi 12.000 artikala – za gotovo sve kućne ljubimce!

U PetSpotu znamo da delatnost kojom se bavimo nije samo posao. Kada pomažete životinjama i ljudima da žive zdraviji i srećniji život zajedno, sigurno ćete se i sami osećati dobro. Primenjujemo evropske standarde kvaliteta i fer poslovanja, a svojim kompanijskim vrednostima pre svega smatramo sreću kućnih ljubimaca, bezbrižnost vlasnika, poštovanje zaposlenih i saradnika, oplemenjivanje društva i očuvanje okoline.

PetSpot Ada, Obrenovački put 3,
Čukarica (objekat: Mega Maxi Ada)
Radno vreme: svakog dana 09–21 h

PetSpot Zemun, Auto-put za Zagreb 18,
TC Zmaj (lokal: Enco Pet Svet)
Radno vreme: ponedeljak–subota 09-21h ; nedelja 09–19 h

Mail: office@petspot.rs, Web: www.petspot.rs

TOP