TOP GEDŽETI ZA VAŠEG LJUBIMCA

N

ova sezona donela nam je novitete kojima se jednako raduju vlasnici, ali i njihove životinje

2 U 1

Pawise igračka je kanap s lopticom koji podstiče na igru u kojoj pas vuče, grize, ali i hvata lopticu. Ovakve igračke osim za zabavu služe i za jačanje strukture vilice vašeg psa. Igračka je izrađena od veoma izdržljivog plastičnog materijala, pa ne morate da brinete da će biti uništena u kratkom roku. Na vama je samo da odaberete omiljenu boju.

Omiljena igračka

Mace su pametnice i to dobro znaju njihovi vlasnici, zato je važno da mačje igračke budu dizajnirane tako da pružaju podršku njihovom mentalnom razvoju. Pawise Multi Fun interaktivna igračka je upravo takva, ona im pruža zabavu tokom igre, a istovremeno pobuđuje njihov lovački instinkt i mentalno ih stimuliše.

Vreme je za ručak!

Pawise automatska hranilica za pse i mačke idealan je izbor ako želite da vaš ljubimac jede tačno određenu količinu hrane uvek u isto vreme. I više ne morate da brinete da li ste nahranili ljubimca. Tajmer ove hranilice omogućava dva obroka u roku od 48 sati. Veoma se lako koristi i potpuno je bezbedna za pse i za mačke, uz sve to ova spravica pomaže da hrana uvek ostane sveža.

Novi nivo igre

Pawise Dog Smart Toy – Level 2 pametna je igračka za pse i, kako joj i samo ime kaže, za sledeći nivo. Ova igračka znatno utiče na mentalni stimulans kod pasa, a istovremeno rešava problem dosade, neželjenog ponašanja kod kuće i hiperaktivnosti kod vašeg ljubimca. Preporučuje se psima koji već imaju iskustva sa ineraktivnim igračkama. Lako se održava i potpuno je bezbedna za igru.

Kada je četkanje uživanje

Pumpkin Pet Brush je pažljivo dizajnirana četka za kućne ljubimce stvorena za njihovo apsolutno uživanje. Ova četka dolazi sa izuzetno korisnom i jedinstvenom funkcijom – pritisnite i držite dugme na dršci da biste uvukli zupce, što pruža praktičan način da uklonite nakupljeno krzno sa četke. Zaštitni vrhovi na zupcima garantuju nežnu stranu četkanja, koje neće grebati ili iritirati kožu vaših ljubimaca već im pružiti maksimalno uživanje.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1