Najnoviji gedžeti za vaše ljubimce!

O

tkrijte kakve sve novitete možete da unesete u vaš zajednički život!

Pratim svaki tvoj korak     

 

Whistle GO Explore GPS vodeći je GPS uređaj na tržištu za kućne ljubimce. Ova ogrlica za praćenje vašeg ljubimca, pored GPS koji pokazuje gde se vaš pas nalazi, prati i njegove nivoe aktivnosti i ponašanja, kao što je spavanje, grebanje, igra i još mnogo toga. Ovaj uređaj obuhvata praćenje lokacije pomoću GPS-a, praćenje zdravlja i fitnesa, uključujući proaktivna obaveštenja, upozorenja, zdravstvene izveštaje i još mnogo toga.

Nova generacija kamera

 

Moorebot Scout Smart Camera je nova robot-kamera koja patrolira 24/7 kako bi pratila vašeg ljubimca. Kontrolišete je pomoću svog pametnog telefona dok ona prati kućne ljubimce i ljude koji se nađu na njenom putu. Ovaj uređaj takođe funkcioniše kao kućni bezbednosni gedžet. Omogućava vam da ga kontrolišete svojim glasom preko Alexa, Siri i Google Home opcija.

Favorit gedžet

 

Vlasnici ljubimaca znaju da nije nimalo lako održavati dom čistim i bez dlaka, bez obzira na to da li se vaš ljubimac više ili manje linja. Zato je Roborock E5 robot usisivač omiljeni gedžet većine vlasnika ljubimaca. On drastično olakšava život vlasnicima pasa ili mačaka tako što sam čisti sve podne površine, uključujući i tepihe. Umesto da pola sata dnevno čistite, možete ih provesti igrajući se sa svojim ljubimcem.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1