Omiljene igračke vaših ljubimaca

D

a li ste spremni da zakoračite u avanture sa svojim ljubimcima? Dolaze nam sunčani dani, a sa njima i najnoviji gedžeti koje smo pažljivo birali za ovo izdanje Pet Svet Magazina

Uvek pri ruci

Vreli dani nam tek predstoje, zato se na vreme opremite ovom korisnom Camon spravicom. Posredi je praktična boca za vodu koja u jednom pokretu postaje činija za vodu, za vašeg psa. I više ne morate da brinete o česmama u blizini, možete da se šetate do mile volje bez brige da će vaš pas ožedneti.

Ma šta kažeš?

FluentPet Basic Vocab Kit jeste set od 12 dugmadi za snimanje glasa, a potom za igru i komunikaciju sa psima i mačkama. Da, dobro ste pročitali. Ovaj set služi za razgovor sa vašim ljubimcima. Naučite ih kako da vam „saopšte“ svoje potrebe pomoću našeg FluentPet Basic Vocab kompleta! A zatim proširite dijapazon reči i izraza u vašoj komunikaciji.

Ni na nebu ni na zemlji

Poznato je da mačke obožavaju pentranje, a neke vole i da spavaju na drvetu. Zato je viseća ležaljka za mačke idealan poklon za njih. Ova Camon ležaljka je napravljena od kvalitetnih materijala i bukvalno pruža macama osećaj kao da spavaju na oblaku.

Omiljeno društvo

Robot za kameru za kućne ljubimce krije u sebi i skladište za poslastice za pse za mačke, a reč je o kućnom robotu Pumpkii s daljinskim upravljačem za aplikaciju. Poseduje dvosmerni audio i mobilnu kameru sa noćnim videom. Interaktivni tizer – igračka za vašu macu je neizostavan detalj koji ćete obožavati.

Omiljena igra

Ako vaš pas voli da trči za lopticom, uživa da vam je donosi kad je vi bacate, verujte – postoji sledeći nivo ove igre! U pitanju je Pawise lateks lopta za pse od 13,5 cm sa zvukom, a koju će vaš pas apsolutno obožavati. Možete je koristiti za igru napolju, ali i unutra.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1