Pet friendly hoteli, ali zaista, i za XXL pse

O

dlazak na skijanje, odnosno zimovanje sa velikim psom može predstavljati veliki stres jer, kada pročitate da su dobrodošle samo minijaturne rase, a vi ste vlasnik psa velikih dimenzija, reći ćete da je to nepravda. Na sreću, sve je više hotela i pansiona koji prihvataju četvoronošce sa velikim šapama. Potražili smo takav smeštaj u našem regionu, ali vam ipak preporučujemo da pre odlaska kontaktirate s vlasnikom i naglasite mu da sa vama stiže i džambo član porodice

Viceroy Kopaonik Srbija

Ukoliko želite da uživate u velikom stilu na Kopaoniku, izaberite jedini hotel sa pet zvezdica Viceroy Kopaonik Srbija. Ovaj luksuzni hotel je na samoj stazi, nudi usluge na najvišem nivou, a vrata su mu otvorena i za kućne ljubimce. Cena za vašeg ljubimca biće određena prema pravilima hotela, pa to proverite pre nego što krenete da ne bi bilo naknadnih iznenađenja. Znamo da košta, ali takvo uživanje morate sebi prirediti makar jednom u životu. Sjajna vest je da su praktično svi restorani u samom centru pet friendly, tako da slobodno možete na ručak sa njima, čak iako su većih gabarita.

Apartmani Vijolica Kranjska gora Slovenija

Ukoliko imate decu i velikog psa, a želite svi zajedno na skijanje, onda je to praktično najteža kombinacija. Kranjska gora je idealna za malu decu i početnike, a hotel apartmanskog tipa Vijolica idealan za vas. Hotel se nalazi u dnu bebi staze, desetak metara od početka tanjirača, apartmani su opremljeni svim aparatima, a vaš veliki pas je dobrodošao. Dobra stvar je i ta što i u većinu restorana u Kranjskoj gori možete doći svi zajedno, a dobronamerni konobari će se obratiti prvo vašem ljubimcu, ponudivši mu činiju sa vodom.

Jahorinski izlog Bosna i Hercegovina

Poslednjih godina sve je veće interesovanje za zimski boravak na Jahorini. Hoteli su sve bolji, a mnogi od njih otvoreni su i za ljubimce. Kada imate psa na odmoru, apartman je uvek bolje rešenje od hotelske sobe – veći je prostor, kućni ambijent i najčešće se lakše izlazi napolje. Ako postoji i terasa, ona je savršeno rešenje. Ukoliko razmišljate o ovoj planinskoj lepotici Bosne, proverite da li ima mesta u apartman-hotelu Jahorinski izlog, koji je odlično ocenjen.

Vila Jelena Stara planina Srbija

Ljudi sa psima velikih dimenzija moraju biti spremni na kompromis, tako da prihvataju i smeštaj koji nije blizu staze. Recimo, na Staroj planini. U nekim hotelima dozvoljeni su psi do sedam kilograma, tako da je Vila Jelena na Crnom vrhu idealna ponuda. Posredi je brvnara, u planinskom stilu, dobra stvar je što ste praktično odmah napolju i vaš ljubimac može lako da uživa u planinskoj atmosferi. Sjajna informacija je ta što se ne naplaćuje ništa ekstra za boravak vašeg psa.

Apartmani Milev Mokra gora Srbija

Želite beg od gužve u divnoj prirodi da se relaksirate svi zajedno? Mokra gora je idealno rešenje, gde poslednjih godina utočište nalaze i nekadašnji zaljubljenici u Kopaonik, bežeći od nesnosnih gužvi. Ljubitelji prirode najviše vole smeštaj u kućicama. Apartmani Milev su dobro opremljeni, na odličnoj lokaciji, a pet friendly bez ekstra nadoknade. Uživaćete u dugim šetnjama i drugim avanturama, u zavisnosti u kakvoj ste kondiciji vi, vaša porodica, ali i radoznala njuška.

TOP