Pet najpoznatijih mačaka sa Instagrama

M

ačke su prelepa stvorenja koja većina nas voli. Iznenađujuća je činjenica da postoje neke divne mačke koje imaju više pratilaca na Instagramu nego neke poznate ličnosti. Pogledajte listu najpoznatijih mačaka Instagrama, na osnovu njihovog broja pratilaca i angažovanja na društvenim mrežama. Ove cool mačke, svakako, zaslužuju ljubav i pažnju jer svoju Insta-slavu koriste kako bi se pojavile u popularnim filmovima i muzičkim spotovima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat)

Grumpy Cat

Ako ste ljubitelj memova i smešnih slika, sigurno ste naišli na društvenim mrežama ovu mrzovoljnu mačku – @realgrumpycat. Ova mačka „nadrndanog“ izgleda postala je slavna ličnost na društvenim mrežama od 2012. godine i toliko je popularna da ima čak 12,1 milion pratilaca. Sa tako ogromnom bazom obožavatelja, mrzovoljna mačka je postala komična senzacija. Njeno stalno namrgođeno lice učinilo ju je jednom od najuticajnijih mačaka na Instagramu. I pored toga što ima stalno ljutit izraz lica, ipak je slatka i mirna maca. Većina njenih pratilaca na Instagramu je iz Sjedinjenih Država, Kanade i Ujedinjenog Kraljevstva.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Nala Cat

Samo njeno ime je dovoljno da zamislite koliko bi bila divna. Ona ima oko 5,9 miliona fanova na svim platformama društvenih medija, uključujući 3,4 miliona pratilaca samo na Instagramu. Toliko je lepa da su ljudi oduševljeni njenom ljupkošću. Većina pratilaca @nala_cat je iz Sjedinjenih Država, Kanade i Indonezije. Veoma mlada se odvojila od svoje prave porodice, ali sadašnji vlasnici su je vaspitavali sa pažnjom i ljubavlju. Nalini vlasnici stvaraju svest o zdravom vaspitanju kućnih ljubimaca preko njenog Instagram naloga.

Lil Bub

Niko ne veruje da mačka može biti filantrop – dok ne upozna Lil Bub, koji je stekao slavu na Instagramu, pod nazivom @iamlilbub. Ova mačka je ušla u istoriju jer Bub aktivno radi za Američko društvo za prevenciju okrutnosti prema životinjama i aktivno donira novac prikupljanjem sredstava. Ova mačka filantrop prikupila je više od 300.000 dolara otkako je postala slavna i ona je među tri najuticajnije mačke na Instagramu, pa ne čudi što je filmska zvezda i voditelj tok-šou emisija. Na Instagramu ima 1,8 miliona pratilaca i  vodi sopstvenu prodavnicu u Sjedinjenim Državama. Samo u 2017. godini prikupila je 105.000 dolara.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by – Hamilton The Hipster Cat – (@hamilton_the_hipster_cat)

Hamilton The Hipster Cat

Hipster mačak ima bele brkove, a postao je slavna mačja ličnost na društvenim mrežama jer je avanturistička, simpatična i zabavna mačka. Hamilton živi u Sjedinjenim Državama i privukao je 813.000 pratilaca na Instagramu – @hamilton_thehipster_cat zbog svojih popularnih brkova. Većina njegovih obožavatelja pripada SAD i Ujedinjenom Kraljevstvu. Ova Insta poznata poznata mačka zaštitno je lice kampanje Udomite, ne kupujte putem svog Instagram naloga, pošto je i Hamiltona, takođe, udomio njegov vlasnik.

Pudge The Cat

Pudge the Cat je diva krofni koja ima preko 670.000 pratilaca na Instagramu. Ova zvezda Insta poznata je po svojim brkovima – @pudgethecat koji je čine da izgleda zanimljivo i simpatično. Nacionalni dan krofni je njen poznati praznik, a svog vlasnika bezuslovno voli. Radila je za mnoge brendove, kao i za poznate muzičke umetnike poput Majli Sajrus. Ona zabavlja svoje pratioce na Instagramu, a pojavila se i na mnogim YouTube video-snimcima.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1