MODA, DIZAJN I NEGA ZA LJUBIMCE (1. Deo)

K

AO ŠTO NAŠI LJUBIMCI ČINE DEO NAŠIH ŽIVOTA, TAKO SE I NAŠ STIL VIDI NA NJIMA, I TO BUKVALNO – U IZBORU OGRLICE, PODVODNIKA, NJIHOVIH IGRAČAKA ILI KREVETA KAO DELA NAŠEG DOMA. TU SMO DA VAS INSPIRIŠEMO KOMADIMA IZ SVETA MODE, LEPOTE I DIZAJNA KOJI SU STVORENI ZA NAŠE LJUBIMCE

Proleće nam je uveliko stiglo, zato nimalo ne čudi činjenica da želimo svaki slobodan trenutak da provedemo na suncu, napolju s psom, na terasi ili osunčanoj strani stana ili kuće s macom. A ako tragate za novim stilskim dodacima za vaše ljubimce, na pravom ste mestu! Pripremili smo listu od deset pažljivo odabranih komada u kojima ćete uživati u šetnji i kod kuće ovog proleća! Neka vaš ljubimac korača sa stilom dok mami poglede prolaznika i vaš osmeh svaki put kada ga pogledate!

U dva tona

Ogrlica brenda Hunter uz nove serije Lucca kože spaja dva zemljana tona, braon i sunčanožuti. Najfinija goveđa koža čini osnovu ove ogrlice za pse, koja nije samo posebno mekana, već će vas pre svega osvojiti klasičnim dizajnom koji je modernizovan. Inspirisani bojama Toskane i sunčanih pejzaža severne Italije, dizajneri su kreirali ovu ogrlicu koja daje novi izgled vašem psu.

Dizajnersko drvo u kući

Petpals Cozy je novo omiljeno mesto za vašu mačku ili više njih ukoliko ih imate. Penjalica i krevet u jednom, i to na dva nivoa, neće ostaviti vašeg ljubimca ravnodušnim. Inspirisani penjanjem mačaka po drvetu, dizajneri su stvorili ovaj komad koji, osim što služi kao skrovište za vašu macu, postaje i moderan nameštaj koji vašem domu dodaje novu notu stila. Postavite ga u centar bilo koje sobe, i vi i vaša mačka možete uživati u modernom dizajnu i prirodnim materijalima od kojih su kućice istkane.

Vodi me svuda sa sobom!

Ko kaže da mačke ne mogu svuda sa vama! Transparentni ranac transporter koji pruža vidljivost i odličnu cirkulaciju vazduha jeste sve što vam treba! Uz to, ovaj dizajnerski komad izrađen je od materijala koji su izdržljivi na grebanje, pa ne morate da brinete o njegovoj dugovečnosti. Ergonomskog je dizajna, što dodatno utiče na vaš komfor prilikom nošenja ljubimca. Transaparentni deo omogućava vašem ljubimcu da vidi ceo pejzaž napolju, pomaže mu da ublaži njegovu anksioznost i da se oseća opuštenije. Bočni ulaz koji se otvara omogućava vašoj mački da izađe.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1