TOP GEDŽETI ZA VAŠEG LJUBIMCA (2.deo)

V

reme je za savremenu tehnologiju koja ulepšava i olakšava život nas i naših ljubimaca! Da li ste spremni za super gedžete?

Moderna tehnologija obuhvata sve sfere našeg života, pa tako ne zaobilazi ni naše ljubimce. Neki noviteti omogućuju našim psima i mačkama da budu razigraniji i utreniraniji, drugi brinu o njihovom zdravlju, dok treći obezbeđuju zabavu bez prestanka. Na vama je da na ovim stranama zavirite u svet gedžeta i saznate šta sve postoji u svetu tehnologije, a moglo bi da postane deo vaše svakodnevice. Ukoliko tražite poklon za sebe i svog ljubimca ili prijatelja ili prijateljicu koji takođe imaju krznene drugare, na pravom ste mestu za inspiraciju!

Bebisiter za mace

Kompanija Joint Technology Co. dizajnirala je MeowMate koji je savršen pratilac za vaše mačke kada ste odsutni! Ovaj mali gedžet u osnovi prati vašu mačku ceo dan i jednostavno vas zamenjuje držeći je neprestano na oku! Poseduje ultrajasan video kvaliteta od 1080 p i HD glasovni interfon, omogućujući vam da gledate i čujete svog ljubimca jasno i oštro. Koristi se preko istoimene aplikacije, a omogućava vam da daljinski komunicirate sa svojim kućnim ljubimcima i ostanete povezani sa njima i kada niste kod kuće.

Zdravlje na prvom mestu

Da li ste znali da postoji mini-uređaj za bolje razumevanje zdravlja i stanja vašeg psa? U pitanju je Animo, koji uči i tumači jedinstvene aktivnosti i obrasce ponašanja vašeg psa. Sa njim je 24 sata dnevno, dajući vam uvid da ga bolje razumete. Jutarnje šetnje, spavanje ispod stola, lajanje… dani vašeg psa puni su akcije, a ovaj uređaj sve to pažljivo beleži! Prati ukupno vreme u satima i minutima tokom kojeg je vaš pas aktivan svakog dana, tako da možete osigurati da dovoljno vežba i vodi zdrav život . Ako je aktivnost postavljena kao vaš omiljeni cilj u aplikaciji na telefonu, dobićete obaveštenje kada vaš pas dostigne taj cilj, a on će biti označen kao završen na kontrolnoj tabli.

Izvor sveže vode

Felakua Connect je poseban uređaj koji neprestano omogućava vašoj mački dotok sveže vode, dok istovremeno prati šemu hidratacije vašeg ljubimca. Dizajnirana uz pomoć vodećih veterinarskih bihejviorista, Felakua Connect je pametna činija za vodu koja podstiče vašu mačku da pije svežu vodu, što je po mnogim studijama jedna od najvažnijih stavki dugovečnosti mačaka. Felakua Connect vam govori koliko često, kada i koliko mačka pije. Posuda se automatski puni iz rezervoara dok mačka pije vodu.

TOP