TOP GEDŽETI ZA VAŠEG LJUBIMCA (1.deo)

V

reme je za savremenu tehnologiju koja ulepšava i olakšava život nas i naših ljubimaca! Da li ste spremni za super gedžete?

Moderna tehnologija obuhvata sve sfere našeg života, pa tako ne zaobilazi ni naše ljubimce. Neki noviteti omogućuju našim psima i mačkama da budu razigraniji i utreniraniji, drugi brinu o njihovom zdravlju, dok treći obezbeđuju zabavu bez prestanka. Na vama je da na ovim stranama zavirite u svet gedžeta i saznate šta sve postoji u svetu tehnologije, a moglo bi da postane deo vaše svakodnevice. Ukoliko tražite poklon za sebe i svog ljubimca ili prijatelja ili prijateljicu koji takođe imaju krznene drugare, na pravom ste mestu za inspiraciju!

Omiljena poslastica

Kada se spoje igra i poslastica – zadovoljstvo je zagarantovano! PetSafe Kibble Chase Roaming Treat Dropper je mali robot koji se kreće po prostoriji, animira vašeg psa da ga traži i juri dok usput izbacuje poslastice koje stimulišu nastavak igre. Tako je vaš pas neprestano angažovan, ali i nagrađen, što ga čini zadovoljnim. Ovaj pametni uređaj automatski se isključuje nakon deset minuta radi očuvanja baterije, osim ako ga pas ili vlasnik ne gurne da se ponovo uključi.

Pas na dva točka

Mopet je e-skuter pogodan za kućne ljubimce sa integrisanim odeljkom za odlaganje, tako da mali psi mogu u vožnju s vama i to u bezbednim uslovima. Idealno rešenje za one koji se kreću po gradu, a ne žele da ostave štene ili manjeg psa kod kuće. Mopet je dizajniran električni skuter koji integriše prostran i siguran odeljak za odlaganje, gde vlasnici mogu da drže svoje pse dok se kreću od mesta do mesta i uživaju u razgledanju grada ili mobilnim aktivnostima bez griže savesti da ih pas čeka kod kuće. Idealno, zar ne?

Vreme je za kupanje!

Inovativni 2 u 1 uređaj koji možete koristiti za održavanje i čišćenje tepiha, ali i vašeg ljubimca. Da, dobro ste pročitali! Posredi je mobilni sistem koji možete preneti iz prostorije u prostoriju baš kao i usisivač koji je pažljivo dizajniran tako da brzo i efikasno možete sa svog ljubimca skinuti sve nečistoće po povratku iz šetnje. The Bissell Barkbath Dual Use 2-u-1 Portable Dog Bath ima nekoliko programa, pa jednako odgovara psima s kraćom i dužom dlakom, velikima i malima.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1