MODA, DIZAJN I NEGA ZA LJUBIMCE (2. Deo)

K

AO ŠTO NAŠI LJUBIMCI ČINE DEO NAŠIH ŽIVOTA, TAKO SE I NAŠ STIL VIDI NA NJIMA, I TO BUKVALNO – U IZBORU OGRLICE, PODVODNIKA, NJIHOVIH IGRAČAKA ILI KREVETA KAO DELA NAŠEG DOMA. TU SMO DA VAS INSPIRIŠEMO KOMADIMA IZ SVETA MODE, LEPOTE I DIZAJNA KOJI SU STVORENI ZA NAŠE LJUBIMCE

Proleće nam je uveliko stiglo, zato nimalo ne čudi činjenica da želimo svaki slobodan trenutak da provedemo na suncu, napolju s psom, na terasi ili osunčanoj strani stana ili kuće s macom. A ako tragate za novim stilskim dodacima za vaše ljubimce, na pravom ste mestu! Pripremili smo listu od deset pažljivo odabranih komada u kojima ćete uživati u šetnji i kod kuće ovog proleća! Neka vaš ljubimac korača sa stilom dok mami poglede prolaznika i vaš osmeh svaki put kada ga pogledate!

Četka koja voli vašeg psa

Četka Cloud7 Leather Loop Dog Brush izrađena je od bukovog drveta i čvrste svinjske dlake koja pomaže da se raspetlja i pripitomi krzno, a uz to je veoma nežna prema koži vašeg ljubimca. Ova četka je pogodna za kratke i dugodlake pse – savršena ako imate više od jedne rase. Drška vam pruža veliku udobnost prilikom negovanja vašeg psa.

Koralne nijanse

Kožni povodac za pse brenda William Walker u koralnoj boji inspirisan je najlepšim podvodnim pejzažima na svetu, što ga čini idealnim izborom za prolećne izlaske u šetnju! Izrađen je od mešavine antilop i napa kože, ima tri načina podešavanja, a detalji su od visokokvalitetnog mesinga. Neka nežna stana vašeg psa bude u prvom planu uz koralne nijanse povodnika koji možete kombinovati sa ogrlicom u istoj boji.

Samo za šmekere/šmekerke iz kraja!

Dodajte svakodnevnu dozu stila vašem psu pomoću samo jednog detalja! Pamučne bandane za pse brenda Brass Monkei savršen su način da pokažete karakter svog psa na duhovit način. Dizajnirane su tako da odgovaraju svim rasama i veličinama pasa, što ih čini savršenim poklonom za svakog ljubimca ili njegovog vlasnika!

Vreme je za akciju!

Ako volite akciju, imamo pravu stvar za vas! Svejedno da li planirate planinarenje ili trčanje sa svojim psom, torba za pojas i povodac Jasper u veoma lepom sportskom dizajnu idealan su vaš saveznik! Ovaj sistem uključuje elastični povodac koji je podesiv i kaiš koji može da drži flašu vode, vaše ključeve, telefon, maramice ili bilo šta što vam je potrebno.

TOP