Super hrana za super ljubimce!

K

ada biramo hranu za naše pse, stručnjaci savetuju da je važno da ona bude premium kvaliteta, te da odgovara različitim jedinstvenim potrebama naših ljubimaca. Koje je pas rase – male, srednje ili velike, kog je uzrasta i koje su njegove specifične potrebe, sve se to uzima u obzir kada se biraju najbolji zalogaji za naše četvoronoge članove porodice.

Pronađite idealnu Purina Pro Plan hranu, uz koju će vaš pas rasti, razvijati se ili uživati u  odraslom dobu potpuno zdrav, sjajne dlake i repića kojim maše od zadovoljstva!

OPTISTART® je segment kompletnih suvih hrana za štence, koje su posebno formulisane da zadovolje sve nutritivne potrebe štenaca različitih veličina i građe tela i da im omoguće zdrav rast i razvoj. Purina Pro Plan® Optistart veterinari i nutricionisti su razvili sa posebnim sastojkom – kolostrumom (prvim majčinim mlekom). Istraživanja su pokazala da ukoliko štene hranite hranom koja je obogaćena kolostrumom, njihov imunski odgovor na vakcinaciju raste i do 50 odsto.

OPTIBALANCE® je segment kompletne suve hrane za pse različitih veličina i građe tela, koje su posebno formulisane kako bi psi na efikasniji način mogli da apsorbuju sve hranjive materije koji su im potrebne. PURINA® PRO PLAN® sa OPTIBALANCE® konceptom je idealna kombinacija posebno odabranih i izbalansiranih hranljivih materija za odrasle pse.

OPTIDERMA® je segment kompletnih suvih hrana za štence i odrasle pse sa osetljivom kožom. OPTIDERMA® formula sadrži kombinaciju hranljivih materija koje pomažu da se podrži zdravlje kože i krzna. Odabrani izvori visokohranljivih proteina iz lososovog mesa uz dodatak patentiranog dermatološkog miksa nutrijenata (omega-3 masne kiseline, cink, vitamin A, kompleks vitamina B i vitamin E) osnažuju zdravlje kože i sprečavaju pojavu zapaljenja i eventualnih kožnih manifestacija alergija na komponente hrane.

OPTIDIGEST® je segment kompletne suve hrane za štence i odrasle pse sa osetljivim varenjem. Sadrži veterinarsko-nutricionističku kombinaciju visokosvarljivih hranljivih materija čime se smanjuje opterećenje celog probavnog sistema. Zahvaljujući posebno odabranim prebioticima, ova hrana pomaže u stabilizaciji i poboljšanju kvaliteta crevne mikroflore, a sadržaj prirodne gline, bentonit, omogućava efikasnije izbacivanje štetnih materija i mikroorganizama i sprečava pojavu meke stolice.

OPTIWEIGHT® je posebno formulisana, kompletna, uravnotežena suva hrana za pse sa prekomernom telesnom masom, za sterilisane pse, kao i za pse sklone gojaznosti. Efekat zdravog mršavljenja ova formulacija hrane ostvaruje kombinacijom visokog nivoa svarljivih proteina, niskim sadržajem masti i adekvatnom količinom vlakana. Na taj način se reguliše apetit pasa uz održavanje idealne mišićne mase. Osim efekta na održavanje idealne telesne mase, ova formulacija sadrži i taurin, L-karnitin i omega-3 masne kiseline koji promovišu zdravlje srčanog mišića.

OPTIPOWER® je kompletna suva hrana za pse sa većom potrebom za energijom. Ovo je formulacija sa veoma velikom energetskom gustinom, što je idealno za aktivne pse. Kombinacija visokokvalitetnih hranljivih materija povećava izdržljivost pasa, ali i omogućava brži oporavak mišića i zglobova nakon fizičke aktivnosti. Zbog visokog sadržaja svarljivih proteina i masti ova hrana je i idealan izbor za gravidne ženke, kao i za ženke u laktaciji.

OPTIAGE® je kompletna suva hrana za pse starije od sedam odnosno devet godina. OPTIAGE® formula je patentirana mešavina hranjivih materija koje dokazano povećavaju moždanu funkciju starijih pasa. Ova hrana sadrži ulja srednjeg lanca koja predstavljaju alternativni, čist izvor energije za mozak. Naučno je dokazano da ulja srednjih lanaca, poreklom iz kokosovog oraha, podstiču budnost i mentalnu oštrinu pasa. Pored ovih ulja, OPTIAGE® formulacija sadrži i visokosvarljive hranljive materije, kao i visok nivo antioksidanasa, koji usporavaju pojavu simptoma starenja, smanjuju bolnost i podstiču pokretljivost zglobova.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1