5

ШОП predstavlja novi koncept za kućne ljubimce na srpskom tržištu. Stvaramo еkosistem, kako biste na jednom mestu imali sve za vaše njuškice i to u komšiluku – 5ШОП, 5АМБУЛАНТА, 5АПОТЕКА

Svrha našeg brenda jeste da podigne svest o važnosti preventive, kako bi što manje ljubimaca završilo u ambulantama sa ozbiljnim problemima. Verujemo da su, pre svega, pravilna ishrana, redovna vakcinacija i čišćenje od parazita ključ kvaliteta i dužine života vašeg mezimca.  Postižemo to putem edukacija, saveta i podrške vlasniku od naših iskusnih veterinara, u radnjama i na našim društvenim mrežama.

#1. 5ТИМ – Naši veterinari su specijalisti iz raznih oblasti, sa bogatim kliničkim iskustvom.

Spec. dr vet. med. Slavica Sarić radi kao veterinar 20 godina, od toga 15 godina u maloj praksi. Posebna oblast njenog interesovanja i uspešnosti jeste interna medicina mačaka. Svoje usavršavanje nastavila je specijalizacijom opšte veterinarske medicine i specijalizacijom iz oblasti radiološke, ultrazvučne i endoskopske dijagnostike.

Spec. dr vet. med Zagorka Milićević bavi se malom praksom više od osam godina. Omiljena grana veterine joj je urgentna veterinarska medicina, anesteziologija i interna medicina.

Kristina je naš iskusni dreser pasa koji će naći adekvatan i jedinstven pristup vašem ljubimcu bilo da je mali ili veliki, štene ili odrasli pas. Kroz praktične primere, ona se bavi i edukacijom vlasnika kako bi i oni mogli aktivno da učestvuju u socijalizaciji i vaspitanju svojih ljubimaca. Ponašanje u stanu, na ulici, u prisustvu drugih pasa i ljudi može i mora biti prikladno, a uz stručne savete je lako moguće.

Deo 5ТИМ-а su još tri doktora veterinarske medicine, dva veterinarska tehničara, kao i 10 studenta sa Veterinarskog fakulteta.

Naša vrata su uvek otvorena za sve studente Veterinarskog fakulteta koji žele da u stručnom i prijatnom okruženju steknu radne navike i nova iskustva. Sa fleksibilnim radnim vremenom, posao mogu lako uklopiti sa svojim studentskim obavezama.

Naša vrata su uvek otvorena za sve studente Veterinarskog fakulteta koji žele da u stručnom i prijatnom okruženju steknu radne navike i nova iskustva

#2. 5АМБУЛАНТА – Od rutinskih pregleda i vakcinacije do stomatološke nege i operacija, naši veterinari mogu pomoći vašim ljubimcima da ostanu zdravi i da bi se osećali najbolje što mogu. U našim ambulantama možete uraditi kompletne analize i biohemiju krvi, ultrazvučni pregled, dermatološke preglede, kao i veliki broj drugih internističkih pregleda. 

Ukoliko ste novi vlasnik štenaca ili mačića, naši veterinari su tu da vas sprovedu kroz sve što je potrebno da znate i da obezbedite za vašeg novog člana porodice – od vakcinacije, čipovanja i pasoša do hrane, antiparazitika, pa čak i nekih zanimljivih igračaka.

U okviru ambulante nudimo i usluge terapeutskog kupanja za kuce i mace koje imaju probleme s kožom, higijensko šišanje, skraćivanje noktiju i čišćenje zuba.

 

#3 5АПОТЕКА – U našoj apoteci nudimo ozbiljan asortiman lekova, antiparazitika, suplemenata i veterinarskih dijeta, a odabrali su ih naši veterinari na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva s pacijentima. Naši veterinari će vam pomoći da za vašeg ljubimca izaberete ono što je najadekvatnije, uputiti vas na koji način ćete tretirati ljubimca i ispratiti uspešnost tretmana. Sve preparate dostupne u Srbiji obezbedićemo vam čak i ako nisu sastavni deo našeg asortimana.

#4. 5ШОП – Hrana i oprema svetski poznatih brendova za kuce, mace, glodare, ptice, ribice, kornjače i egzote stalno su dostupne u našim radnjama. Ponosni smo da vam možemo preporučiti hranu koja neretko svojim kvalitetom prevazilazi kvalitet hrane koja se koristi u ljudskoj ishrani. Kod nas možete da nađete ultra i super premium brendove hrane za pse i mačke kao što su Orijen, Acana, ProPlan, Platinum, Gosbi, Advance, Trainer, Monge, Nature’s Protection, Essential i drugi. Takođe, nudimo i povoljnije premium brendove koji imaju najbolji mogući odnos cena-kvalitet kako bi svaka njuškica mogla da jede kvalitetnu hranu, a to su Bravery, Kudo, Eukanuba, Happy Dog, Happy Cat, Italian Way.

 

U našem asortimanu možete da nađete i široki spektar opreme za uzimanje hrane, šetnju, smeštaj, transport, higijenu i igru. Ukoliko želite nešto od opreme što nije trenutno dostupno kod nas, trudimo se da to nabavimo za vas u najkraćem roku.

 #5. 5ЛОЈАЛТИ – Lojalti programi postali su sve popularnjii na tržištu, ali i sve dosadniji potrošačima. „Kartica mi je ostala kod kuće“, „Nisam ponela kupon od prošlog puta“, „Svakako ne razumem šta tačno dobijam tim lojalti programom“ neki su od čestih komentara potrošača. Zato smo, pre nego što smo kreirali naš lojalti program, pokušali da otklonimo takve nedostatke. Posle godinu i po dana, naš lojalti program  prepoznaju kao jedan od najboljih na tržištu.

Šta nudimo?

Lojalti program radi na principu keš bek (povratak novaca na karticu) i važi za ceo naš ekosistem – 5ШОП, 5АМБУЛАНТА, 5АПОТЕКА.

Uz svaku kupovinu dobija se do 10% povratak novca na karticu, a podaci se obnavljaju u istom trenutku, tako da keš koji ste skupili od jedne kupovine možete odmah da iskoristite za sledeću. Naši lojalni kupci dobijaju povratak od 5.000 pa čak i više od 20.000 dinara popusta na godišnjem nivou.  Naši članovi imaju pristup specijalnim ponudama u našoj ambulanti.

Članovi programa 5ЛОЈАЛТИ nisu u obavezi da svoju karticu ili kupon imaju sa sobom, a i dalje skupljaju poene i mogu da koriste svoje poene i kupone. КУЛ, zar ne?

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1