K

awaii kućica za pse i mace je pravi prizor koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Naravno, reč je o kućici koja je potpuno napravljena od tapacirunga, što je čini savršeno mekanom, ali i omiljenim kutkom za vašeg ljubimca. Mi ne možemo da odlučimo koja nam je favorit, a vi?

Šmekerski stil

Za sve koji žele da im psi budu šmekeri imamo pravi detalj koji ih odmah pretvara u moderne šetače na ulici. Posredi je podesiva Camon  elegantna ogrlica s maramom koja je dostupna u četiri različite veličine. Birajte print koji oslikava vaš stil i skupljajte poglede i komplimente na svakom koraku od izlaska iz kuće do povratka iz šetnje.

Obavezan letnji alat

Prolećna i letnja sezona idu ruku pod ruku sa dosadnim buvama, zato je Camon češalj za buve vaš novi najbolji prijatelj. Sadrži čak 67 zaobljenih zubaca kojima ne promiče nijedna buva, a vaš krzneni prijatelj će imati osećaj kao da je na najboljoj masaži na svetu. Gumena drška pomaže da nema klizanja, tako da je preciznost zagarantovana.

 

Spremni za put?

Ova transportna torba jeste prenosivi dom vašeg ljubimca dok putujete. Osećaće se ušuškano i udobno, a elegancija u dve boje ide u korist vašem stilu dok putujete. Izrađena od kvalitetnog materijala, ova Camon transportna torba odgovara dimenzijama koje su predviđene i propisane za transport avionom. Vaše je da odaberete destinaciju!

Omiljeno vreme dana

Gama Pet činije s motivima psa postaće omiljeni predmet u vašoj kući u vreme večere kad ih uzmete u ruke. Izrađene od kvalitetnog materijala, ove činije dostupne su u dve boje, a neklizajuća guma sprečava pomeranje činije dok vaš ljubimac slasno jede.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1