Raf je zvezda filma „Za danas toliko“, najgledanijeg i najsrećnijeg filma u Srbiji

R

af je border koli koji je ulepšao snimanje filma koji je svima nama ulapšao ovu godinu. Njegov vlasnik Miloš kaže da ga u šetnji mnogi prepoznaju.

Raf je border koli koji je ulepšao snimanje filma koji je svima nama ulapšao ovu godinu. Njegov vlasnik Miloš kaže da ga u šetnji mnogi prepoznaju.

 

Film „Za danas toliko“ pobrao je brojne simpatije širom zemlje i trenurno je jedan od najgledanijih filmova u bioskopima. 

A u njemu zapaženu ulogu ima i sjajni border koli Raf, koji se u filmu zove Kuliša. 


Kako je Raf dobio ulogu u filmu, kakvi su utisci sa snimanja i da li je Rafu na setu bilo naporno, pitali smo njegovog vlasnika Miloša Jevića, trenera pasa. 

 

„Na kasting smo došli preko preporuke i odmah videli sjajnu enegriju cele ekipe, pa smo se vrlo lako uklopili i dogovorili oko snimanja. Snimali smo nedelju dana scene sa Rafom. 

Svi su, naravno, imali razumevanja i vrlo toplo su ga dočekali“, priča Miloš i dodaje da je Raf bio maskota filma i da su tih dana svi bili nasmejani na setu. 


„Neke scene su bile jako zahtevne, na primer kada je trebalo da pocepa poklone ili da skoči na klupu sam i da gleda u određenom pravcu, ali posle nekoliko treninga i uvežbavanja sve smo uradili prilično brzo, s obzirom na to da rad sa psom na filmu zna da bude težak“, kaže vlasnik psa zvezde. 

 

Film „Za danas toliko“ snimljen je pre godinu i po dana, pobedio je na Festu i od tada je u biskopima.

 

„Nismo očekivali ovakvu popularnost. Neko ga čak i prepozna u šetnji, pita kako je to sve izgledalo, a ja kao vlasnik mogu da budem samo ponosan na Rafa. Čekamo sledeću ulogu s nestrpljenjem🙂“, zaključuje vlasnik Rafa, koji sa ekipom filma i dalje osvaja srca ljudi.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1