Ko su Gradske Njuške?

G

radske Njuške su svuda oko nas – sede u lokalnom kafiću grabeći zrake sunca nedeljom popodne, ne stide se da startuju ljude na ulici ili u obližnjem parku, obožavaju duga večernja trčanja uz reku i osećaj vetra na licu, sigurno koračaju trotoarom i kupe sve što ostane za njima

Gradske Njuške – to ste ti i tvoj ljubimac!

Gradske Njuške su handmade brend raznog aksesoara za njuške na dve i četiri noge, nastao kao rezultat kreativnog naboja, velike ljubavi prema kućnim ljubimcima i života na gradskom asfaltu. Mi kreiramo za vas mnogo različitih modela i dezena ogrlica, povodaca, davilica, amova i matching narukvica.

Svaki proizvod je ručno izrađen od pažljivo biranih materijala, dobrog kvaliteta, jako velike izdržljivosti i neobično veselih kombinacija boja.

U sastav naših proizvoda uključeni su izdržljivi paracord kanapi koji se koriste za planinarenje i pri izradi padobrana, što garantuje sigurnost pri korišćenju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gradske Njuške (@gradske.njuske)

Kako je svaka njuška drugačija, tako smo uložili mnogo truda da svakom proizvodu damo lični pečat, baš kao što ga imaju svaki ljubimac i njegov vlasnik.

Kad god imate neki problem sa neodgovarajućim veličinama, Gradske Njuške vam prave proizvode po meri, sa izdržljivim paracord kanapima i jedinstvenim spojem boja koje možete pronaći kod nas.

Kako je nastao brend Gradske Njuške?

Skupila se ženska ekipa sa faksa 2018. godine i otišla na svoju omiljenu destinaciju – Adu Bojanu. Preterano opuštanje i „mozak na ispašu“ od standardnih poslova i kompanijskih procedura, zauvek spajamo sa rajem na Adi Bojani, našom omiljenom plažom i sojenicom. Pre nekoliko godina završile smo FON i krenule svaka na svoju stranu, od marketinga, finansija i project manegementa sve do scruma, programtiranja i digitala.

Nije nam bilo dovoljno posla, uvek smo želele da razvijamo nešto svoje, sa našim ličnim pečatom u radu. Tako Sara, Jovana i Marija osnivaju Gradske Njuške i posle godinu dana kreativnog naboja plasiraju ga ljubiteljima životinja.Gradske Njuške postoje od 2019. godine i tako već tri godine radimo na razvoju ovog brenda za naše prekul drugare.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gradske Njuške (@gradske.njuske)

Gde nas možete naći?

Osim naše online prodavnice, Gradske Njuške možete naći u sledećim pet shopovima: Premium Pet, Pet Republic, Pet Klub i 5šop u Srbiji, te Pasji Pas u Crnoj Gori.​

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1