Moda za ljubimce! Lepo se obuci!

Toplo i moderno

Idealno za vetrovite i hladne jesenje dane – udoban pleteni džemper u bojama koje volite. Mark and Graham brend dizajnirao je ove mekane džempere u svim veličinama, uz poseban otvor pozadi, tako da možete lako pristupiti ogrlici vašeg psa kada idete u šetnju. Neka ime vašeg šteneta bude izvezeno na džemperu za dodatnu personalizaciju, zašto da ne?

Komplet za šetnju

Wild One komplet za šetnju čine vodootporna ogrlica za pse koja se lako čisti, povodac otporan na prljavštinu i za nosač kese u identičnoj boji! Ovaj dizajnerski set za šetnju možete naći u standardnim bojama, crnoj, beloj, braon i crvenoj, ali lila je naš favorit ovog meseca!

Dobro se obuci!

Pred vama je ne samo kišni mantil za pse nego 100 odsto reflektujući kišni mantil! Tokom dana izgleda kao mantil sive boje, a noću reflektuje jaku svetlost kada tkanina uhvati bilo kakvo svetlo. Dakle, pomaže da pas bude vidljiviji i bolje zaštićen od nezgoda na ulici, posebno kada pada kiša. Možete pričvrstiti različite čičak ambleme na stranu rukava, na grudi, to će učiniti da vaš pas izgleda jedinstvenije i modernije. Reflektujuća kabanica odlično sija u svetlu nadolazećih farova vozila, pa ne morate da brinete da li će ga vozač videti.

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1