Pet Shop Didiša – mesto gde ljubimci dovode svoje vlasnike

S

puno ljubavi danas radimo na tri lokacije – trudimo se da ispunimo sve zahteve mušterija tako da iz naših radnji izađu sa osmehom i željom da nas ponovo posete jer – osmeh je naš lajtmotiv

Pet Shop Didiša osnovan je 19. juna 2015. godine na Novom Beogradu. U svet kućnih ljubimaca ušli smo iz prostora od sedam metara kvadratnih. Sa puno truda, ljubavi i, naravno, uz podršku naših mušterija došli smo do toga da danas imamo Didišu na tri lokacije – Bulevar Zorana Đinđića 20, Narodnih heroja 1 i Gandijeva 156.

Godine 2021. počeli smo da radimo i kao veterinarska apoteka. Velika posvećenost poslu, ljubaznost naših zaposlenih i stručnost naših veterinara izgradili su poverenje između nas i naših mušterija. Trudimo se da ispunimo sve njihove zahteve i da iz naših radnji izađu sa osmehom i željom da nas ponovo posete jer – osmeh je naš lajtmotiv.

Kada psi počnu da dovode svoje vlasnike u naše radnje, kada ne može da prođe šetnja a da nam se ne jave, tada znamo radimo pravu stvar i to nam daje motivaciju za još bolje rezultate. Didišin tim sastavljen je od jedanaest pozitivnih i posvećenih ljudi, od kojih su tri doktora veterine uvek spremna da daju najbolji savet i reše svaki problem naših dragih njuškica.

Imamo besplatnu dostavu na teritoriji Novog Beograda, a uskoro kreće i naš sajt PETSHOPDIDISA.RS, na kom će biti moguće poručivanje artikala na teritoriji cele Srbije.

 

Radno vreme
Pet Shop DIDIŠA

 

Bulevar Zorana Đinđića 20
Pon–pet od 9 do 20h
Subota 9 do15h

 

Narodnih heroja 1
Pon–petak od 8 do 20h
Subota od 8 do 17h

 

Gandijeva 156
Pon–pet od 8.30 do 20.30h
Subota od 8.30 do 17h

 

FB stranica
Pet Shop i veterinarska apoteka Didiša

Instagram
@petshopdidisa

PETSHOPDIDISA.RS

TOP
Broj 4
Broj 2
Broj 1